Maak een afspraak via onze website

Metrics in Balance

Via een nieuwe meetmethode analyseren wij de lichamelijke problemen. Een foutieve positie van uw kaakgewricht kan gevolgen hebben voor uw lichaam. Deze kan onder andere leiden tot slaapapneu, snurken, migraine, nekpijn en rugpijn.

Via Metrics in Balance zorgen we voor een precieze meting van uw kaakgewricht. Onze meetapparatuur en specialisatie zorgt ervoor dat wij een betrouwbare diagnose kunnen stellen en vervolgens een gerichte oplossing voor uw fysieke problemen kunnen voorstellen, vaak in de vorm van antibacteriële dentale mondbeugels.

Onze mondbeugels zorgen ervoor dat uw kaakgewricht zich hersteld naar de juiste positie, wat soms lang aanslepende ongemakken kan verhelpen.

Voor wie is Metrics in Balance bestemd?

Metrics in Balance is onder andere interessant voor sporters, aangezien onze sportbeugels niet alleen de tanden beschermen maar ook positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Daarnaast is het ook interessant voor kinderen, wiens kaakgewricht een verkeerde positie heeft verkregen door 'tutten, duimen' en ook preventief.

Voor volwassenen bieden onze mondbeugels vaak een oplossing voor slaapapneu, migraine en occlusie. U kan in ons meetcentrum een volledie rugmeting en occlusiemeting laten uitvoeren.

Niet vertrouwd met Metrics in Balance?

Vraag raad aan onze chiropractors en specialisten. Wij bezorgen u graag de nodige informatie omtrent Metrics in Balance en beantwoorden met plezier uw vragen. Samen pakken we de oorzaak van uw probleem aan.

Contacteer ons voor meer info