Maak een afspraak via onze website

Chiropractische behandelingen

Een chiropractische behandeling biedt u tal van voordelen:

  • Het geeft u meer bewegingsvrijheid.
  • Het verlicht de pijn, zowel in- als uitwendig.
  • Het zorgt voor soepelere gewrichten.
  • Het geeft u een vitaler gevoel.

Onze behandelingen in de chiropractie

  • chiropractische behandeling van wervelkolom,
  • lokalisatie en opheffen van blokkades,
  • behandelen van sportblessures,
  • sportmassage voor spieren en gewrichten,

Hoe verloopt een behandeling bij Rug- en Nekcentrum Haasdonk?

Kennismakingsgesprek

Samen ontdekken waarmee u zit! In ons eerste gesprek luisteren wij naar u en dit geheel gratis. We bespreken uw medische toestand en uw klachten of problemen. U ontvangt informatie over onze werkwijze en waar wij u kunnen helpen. Vraag uw kennismakingsgesprek aan.

1e Consultatie

Op basis van de door u ingevulde medische fiche overlopen we alle gegevens. U kan deze medische fiche online downloaden, printen of mailen. De gegevens die u hier invult zijn puur vertrouwelijk en noodzakelijk om een behandeling op maat te kunnen voorstellen. Afhankelijk van deze gegevens stellen wij u een persoonlijke behandeling voor.

Vervolg consultatie

Wanneer u kiest voor een chiropractische behandeling gaat dit vaak gepaard met een aantal sessies waarin wij uw lichaam, op gedoseerde wijze, manipuleren en masseren. Wij stellen u, indien gewenst, enkele oefeningen voor die u thuis kan uitoefenen om uw lichaam sterker te maken. Tijdens deze vervolg consultaties houden we de evolutie van de klacht of pijn nauwlettend in de gaten. Mogelijke bijkomendheden worden hier ook uitvoerig besproken en tegelijkertijd aangepakt.

Onderhoud

Het is belangrijk ons lichaam in balans te houden en op tijd te kunnen ingrijpen wanneer het lichaam signalen geeft. Een algemene controle van het lichaam en eventuele nabehandelingen van het gekwetste lichaamsdeel of gewricht is dan ook een essentieel onderdeel dat bijdraagt tot uw welzijn. Wie gezond door het leven wil gaan, laat regelmatig een controle uitvoeren. Dit kan dus ook perfect door uw chiropractor.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen! Ga daarom preventief langs bij uw chiropractor en laat uw lichaam nakijken. Een chiropractische controlebehandeling van uw lichaam is een kleine moeite voor u, maar met wel een grote impact voor de verderzetting van uw leven.

Werk vandaag nog aan een betere gezondheid. Laat naar uw wervelkolom kijken en start uw behandeling bij onze chiropractor in Haasdonk.

Maak vandaag nog een afspraak